Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Asunto Oy Helsingin Luutnantti

Luutnantinpolku 6, 00410 Helsinki

 

Asunto Oy Helsingin Luutnantissa on tarjolla laadukkaita koteja hissitalossa, hyvillä yhteyksillä ja keskeisellä paikalla Malminkartanossa. Asuntojen koot ovat 37-86m2 ja kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Osassa huoneistoja on oma sauna, lattiamateriaalina on parketti ja laatta.

Asunto Oy Helsingin Luutnantin asunnot ovat vapaarahoitteisia Puolihitas-omistusasuntoja.

 

Asuntokoot:   45m²    2h, kt, las.parveke      50m² 2h, kt, las.parveke  
  58,5m² 2h, kt, s, las.parveke    
  76m²    3h, kt, s, las.parveke   86m² 4h, kt, s, las.parveke  


Juna-asemalle kävelymatka noin 5 minuuttia ja Kehäradan junilla olet nopeasti Myyrmäen palveluilla, Helsingin keskustassa tai lentoasemalla.

Tontille rakennetaan kaksi kerrostalolamellia Luutnantinpolun varteen ja kaksi yhden portaan pistetaloa pihalle. Talot ovat kaikki nelikerroksisia. Luutnantin kerrostaloihin tulee 97 asuntoa. Talojen ja viereisten yhtiöiden väliin jää suojaisia korttelipiha-alueita.

Juna-asemalle kävelymatka on noin 5 minuuttia ja Kehäradan junilla olet nopeasti Myyrmäen palveluilla, Helsingin keskustassa tai lentoasemalla.

 

*** LUUTNANTINT KAIKKI HUONEISTOT MYYTY TAI VARATTU -
Esittelyt, lisätiedot ja varaukset:
Apex Palvelut Oy LKV
Jyrki Lehtinen
p. 0400701958, sposti jyrki.lehtinen (@) apexpalvelut.fi


Tiesitkö että Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu? Omistamasi Puolihitas-asunnon voit myöhemmin myydä mihin hintaan haluat! Voit myös ostaa Puolihitaksen vaikka jo omistaisit toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon.