Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Myytävät kohteemme:

 

Huoneistot ja kiinteistöt

Tontit

Vapaa-ajan asunnot

 

Uudiskohteitamme:

 

Roihuvuori:

As Oy Helsingin Ruusunen

Myllypuro:

As Oy Helsingin Myllypiha

Kruunuvuorenranta:

As Oy Helsingin Pojamankallio

 

Tutustu myytäviin kohteisiimme ja ota yhteyttä kun löydät kiinnostavan asunnon.

Mikäli et löydä etsimääsi niin jätä meille yhteystietosi - osa asunnoista löytää uuden omistajan jo ennen ensiesittelyä!

 

Kohteemme

Myytävät kohteemme ovat näkyvillä Etuovi.com:issa ja Oikotiellä. Tarkemmat tiedot sinua kiinnostavasta asunnosta saat ottamalla meihin yhteyttä. Asuntojen esittelyissä noudatetaan asuntojen omistajien toiveita, nopeimmillaan asunnon näyttö onnistuu jopa samana päivänä.

 

Kiinnostava asunto löytyi mutta oma myymättä?

Tämä tilanne on tuttu monelle kodinvaihtajalle ja moni asunnon myyjä on jo valmistautunut siihen että tulevan ostajan oman asunnon myymistä joudutaan hetki odottamaan. Kodinvaihto saadaan useimmiten toteutettua sillä ehdolla että ostajan nykyinen asunto saadaan myytyä sovitulla tavalla.  Ota yhteyttä, me autamme sinua!

 

Tarvitsetko apua asuntosi rahoitukseen?

Pyydä meiltä neuvoa - toimimme yhteistyössä useiden eri pankkien kanssa. Hyvän asunnonvaihdon pohjana on niin uuden kodin löytäminen, vanhan asunnon realistinen arvio ja tehokas myynti sekä hyvin usein myös pankin rahoituspalvelut. Koska olemme yksityinen kiinteistönvälitysyritys, toimintamme ei ole sidottu mihinkään tiettyyn pankkiryhmittymään.

 

 

 

Kun suunnittelet asunnon ostoa tai myyntiä niin ota yhteyttä - meiltä saat myös hinta-arviot.

Soita (09) 823 5211 tai lähetä sähköpostia info@apexpalvelut.fi