Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

Apex Palvelut Oy LKV on vuonna 1992 perustettu kiinteistönvälitysyritys. Toimistomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Valokaari 10.

 

Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon minkä ansiosta meillä on kattava yhteistyöverkosto myös valtakunnallisesti, tehokas juridinen taustatuki sekä alaan liittyvä tiedonsaanti.

Vuonna 2009 yrityksemme suoritti Suomen Kiinteistönvälittäjien liiton laatukoulutuksen ja hyväksyttiin laatujärjestelmään.

 

Laadunhallinnanjärjestelmän perusteena ovat Euroopan laatupalkintokriteerit (EFQM) sekä SKVL:n laatutoimintaan sitoutuneille jäsenyrityksille asetetut laatukriteerit.

 

 Laatuyrityksen edellytyksenä on mm.:


- laatukoulutuksen suorittaminen, laatukäsikirjan laatiminen ja siihen sitoutuminen
- SKVL:n moraalisääntöjen noudattaminen, jatkuva kouluttautuminen
- rehellisyys asiakasta kohtaan


Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua kodinvaihtoasioissa: sama henkilö joka arvioi asiakkaan asunnon hoitaa myös koko asunnon myyntiprosessin esittelyistä kauppakirjojen tekoon saakka. Näin sekä välittäjällä että asiakkaallamme on jatkuvasti paras mahdollinen tieto asunnon myyntiin liittyvistä yksityiskohdista.

 

Toimimme pääkaupunkiseudun alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Keski-Uusimaa ympäristöineen on meille tuttua jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Kauttamme asunnonvaihtoa suunnitteleva asiakas saa veloituksettoman hinta-arvion ja myyntisuunnitelman asunnosta. Emme peri välityspalkkion lisäksi muita kuluja. Mikäli kauppaa ei synny, ei asiakkaalta peritä mitään kuluja.