Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma

Luutnantinpolku 4, 00410 Helsinki

 

Malminkartanoon on rakenteilla Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle Luutnantinpolulle valmistuneessa yhtiössä on kaksi 4-kerroksista hissillistä taloa joissa on yhteensä 50 asuntoa. Jokaisesta kodista löytyy lasitettu parveke tai ranskalainen parveke, ensimmäisessä kerroksessa sisäpihan puolella on pihaterassit. Kohteen rakennustyöt on aloitettu ja kohde valmistuu arvion mukaan kevättalvella 2019.

Juna-asemalle kävelymatka noin 5 minuuttia ja Kehäradan junilla olet nopeasti Myyrmäen palveluilla, Helsingin keskustassa tai lentoasemalla.

Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulman asunnot ovat vapaarahoitteisia Puolihitas-omistusasuntoja. Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu - omistamasi Puolihitas-asunnon voit myöhemmin myydä mihin hintaan haluat! Voit myös ostaa Puolihitaksen vaikka jo omistaisit toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon.

Tilaa lista vielä vapaista huoneistoista sekä kattava lisätietopaketti taloyhtiöstä tai tee suoraan varaus tulevasta uudesta kodistasi!

 
 
 
 
 
*** kaikki huoneistot myyty tai varattu ***

 

 

 

 


Tiesitkö että Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu? Omistamasi Puolihitas-asunnon voit myöhemmin myydä mihin hintaan haluat! Voit myös ostaa Puolihitaksen vaikka jo omistaisit toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon.