Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Asunto Oy Helsingin Ruusunen

 

Nyt tarjolla uusia koteja Roihuvuoressa.

As Oy Helsingin Ruususessa, 5-kerroksisessa kerrostalossa on yhteensä 67 asuntoa kooltaan 28,5-124,0 m². Varaa nyt omasi!

Kaikissa 3-5h,k huoneistoissa on oma sauna kuten myös osassa kaksioita. Ruusunen on savuton puolihitas-kohde joka valmistui 31.12.2019.

Ruusunen on rakennettu Roihuvuoreen, satuaiheisten nimien kaupunginosaan. Tuhkimopuisto on Helsingin vanhimpia ja suosituimpia leikkipaikkoja.

Omanlaista satumaisuutta alueelle tuo myös japanilaistyylinen puutarha, jota täydentää kirsikkapuisto.

Luonto on lähellä puistoissa ja viheralueilla ja myös viereinen Marjaniemen siirtolapuutarha on kaikille avoin virkistysalue. Vain kilometri, niin olet jo meren äärellä. Päiväkävely Strömsinlahden venesatamasta voi jatkua Strömsinrantaa pitkin Marjaniemeen, josta löytyy mm. uimaranta tai kanavan reunaa vastakkaiseen suuntaan Herttoniemenrantaan. Palvelut, päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Roihuvuoren ostoskeskus sijaitsee kotikadun varrella ja Siilitien metroasemalle on noin kilometri.

Taloyhtiön tontin vuokranantajana on Helsingin kaupunki. Rakennuttajana on Helsingin kaupungin asuntotuotanto ja kohteen toteutti NCC Oy.

*** KAIKKI HUONEISTOT MYYTY ***

 


Esittelyt, lisätiedot ja varaukset:
Apex Palvelut Oy LKV
Jyrki Lehtinen
p. 0400701958, sposti jyrki.lehtinen (@) apexpalvelut.fi

 


Tiesitkö että Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu? Omistamasi Puolihitas-asunnon voit myöhemmin myydä mihin hintaan haluat! Voit myös ostaa Puolihitaksen vaikka jo omistaisit toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon.